Studio VIKK is een interieurstudio die haar eigen tafels ontwerp, produceert en verkoopt.

Met een focus op lokale productie, minimale afvalcreatie en duurzaamheid. Ons doel is eerlijke, hoogwaardige producten aan te bieden, de ecologische voetafdruk te minimaliseren en voortdurend te innoveren in ontwerp en kwaliteit

  • Ontwerp

    Studio VIKK houdt zich bezig met het ontwerpen van nieuwe modellen. Door de korte schakels tussen ontwerp en productie kunnen we snel concepten maken.

  • Productie

    Het produceren van producten is een vak apart. Tussen schakels van inkoop en afwerking zit een hele ketting aan afdelingen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring zijn deze processen geoptimaliseerd.

  • Verkoop

    Koop direct van de fabrikant, zonder tussenpartijen, moeilijk bereikbare buitenlandse leveranciers en in-house kwaliteit controles.

Gestart in 1993

Sinds 1993 heeft Victor Venderbosch zijn meubelmakerij geopend in Ruurlo. Hier zijn over tijd veel verschillende meubels gemaakt. Met ruim 30 jaar aan ervaring maak je veel veranderingen in trends en populariteit mee.

Familiebedrijf

Samen met zijn vader Henk maakte ze van alles wat je maar kan bedenken. Op dit moment zit Felix aan het roer, hij heeft zijn eigen twist eraan gegeven met Studio VIKK. De naam VIKK is gekozen om te verwijzen naar zijn leermeester en vader Victor.

Studio VIKK vandaag

Vandaag de dag focust VIKK zich op het creëren van eigentijdse modellen, het produceren en verkopen van design tafels. Van boomstam tot tafel. Alles in eigen werkplaats. De kennis van een familiebedrijf is ongekend, jarenlange ervaring is onbetaalbaar.

Uitdagingen van duurzaamheid, materiaalgebruik en afval spelen de hoofdrol. De veranderingen ten opzichte van vroeger zijn groot. We zijn erg trots op onze lokale Nederlandse productie, zoektochten naar de beste en eerlijke materialen en tot slot natuurlijke blije klanten.