Onze zakelijke oplossingen

Studio VIKK maakt tafels en bureaus voor de zakelijke markt vanuit onze eigen werkplaats in Ruurlo. Ons vakmanschap en maatwerkmogelijkheden stellen ons in staat om unieke tafels, bureaus en vergadertafels te creëren die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Met jarenlange ervaring in de zakelijke sector integreren we onze tafels vakkundig in diverse werkomgevingen, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen. Naast onze tafels bieden we ook persoonlijke interieuradviesdiensten aan het kantoor te optimaliseren.

Al onze tafels zijn uitgerust met oplossingen voor kabelbeheer en ingebouwde stopcontacten, waardoor hun veelzijdigheid voor kantoorgebruik wordt vergroot. Studio VIKK brengt functionaliteit, design en gemak samen, en biedt veelzijdige oplossingen om de ambiance van het kantoor te versterken.

 • Duurzame, hoogwaardige materialen

  Uw kantoor is een afspiegeling van uw bedrijf. Dit begrijpen wij en daarom produceren we duurzame, hoogwaardige design tafels.

  Studio VIKK & duurzaamheid 
 • Interieuradvies op maat

  Door onze jarenlange ervaring kunnen we gericht advies geven voor de inrichting van uw kantoor. Zo passen uw nieuwe tafels en bureaus naadloos in uw kantoor.

  Studio VIKK & Interieuradvies 
 • Aangepast aan uw wensen

  Door onze eigen werkplaats in Ruurlo kunnen we de tafels volledig aanpassen aan uw wensen en het interieur van uw kantoor.

  Studio VIKK & Locatie 

Ontdek de zakelijke mogelijkheden van Studio VIKK

Ontdek de vernieuwende zakelijke oplossingen van Studio VIKK. Vul ons contactformulier in en laat ons u helpen met op maat gemaakte tafels, interieuradvies en duurzame inrichting voor uw bedrijf.

Contactformulier

Een greep uit onze selectie

Studio VIKK maakt duurzame tafels voor de zakelijke markt. Het unieke design, de hoogwaardige kwaliteit en het brede aanbod aan stijlen zorgen ervoor dat we altijd een tafel hebben die past bij uw bedrijf. Van vergadertafel tot bureaus. Van massief eikenhout tot fineer.

1 van 3