Levertijd & Montage

Bij Studio VIKK begrijpen we dat elk detail belangrijk is bij het creëren van de perfecte eikenhouten tafel voor jouw interieur. Daarom bieden wij niet alleen exclusieve maatwerkopties, maar ook een naadloze levering en vakkundige installatie.

Levertijd

Zodra je jouw bestelling plaatst, start ons ambachtelijke productieproces direct. Met een algemene levertijd van ongeveer 6 tot 8 weken, wordt elk meubelstuk met zorg en toewijding vervaardigd, zodat het de tand des tijds kan doorstaan.

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid, daarom leveren wij elke bestelling in Nederland gratis bij jou thuis. Zodra wij je bestelling ontvangen gaan we direct voor je aan de slag.

Gratis montage

Bij Studio VIKK nemen we het hele proces uit handen, vanaf het moment van bestelling tot aan de uiteindelijke installatie. Als jouw prachtige eikenhouten tafel eenmaal gereed is, zorgen onze vakmensen voor een gratis, zorgvuldige en vakkundige montage bij jou thuis, zodat je meteen kunt genieten van de perfecte toevoeging aan jouw huis.

Bij Studio VIKK gaat onze passie voor vakmanschap hand in hand met onze toewijding aan uitmuntende service, omdat we geloven dat jouw tevredenheid onze grootste beloning is.