VIKK bezorgd en monteert

Producten aanschaffen is makkelijk gedaan, maar hoe krijg je een groot product zoals een tafel thuis? Vanwege de lengte en het gewicht van een tafel is het vrijwel altijd nodig om een tafel met minimaal 2 personen te bezorgen.

Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen dat VIKK het transport en montage regelt voor de begane grond, zonder extra kosten!

Gratis levering op de begane grond

VIKK weet dat niet iedereen een tafel kan ophalen, daarom regelen wij het transport. Sterker nog, woon je op de begane grond? Dan is het transport helemaal gratis! Woon jij niet op de begane grond? Er is een kleine fee van 15 euro per verdieping.

Vooraf weten op welke verdieping wij moeten zijn zorgt ervoor dat we de aflevering zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Meten is weten

Let goed op, jij weet als de beste hoe je omgeving eruitziet. Wij weten niet welke bochten, gangen en brandtrappen we moeten nemen om de tafel op de juiste plek te krijgen. Je bent zelf verantwoordelijk hiervoor. Mocht de tafel niet door een trapgat passen dan laat de bezorger de tafel bij de trap staan. 

Heb je twijfels hierover? We denken graag met je mee, neem contact op om hierover te sparren.

Montage

De tafel wordt bij je bezorgd in meerdere delen. Namelijk het tafelblad en het onderstel! Afhankelijk van de keuze zijn dit 2 of 3 pakketten. De bezorgers halen het onderstel en tafel uit de verpakking en monteren de tafel ter plekke. Zo is de tafel makkelijk en veilig te vervoeren.